6. Karting SJM Lentola – Finaali 17/34 – Aika-ajo 14/34
  7. EteläCup Vantaa – Finaali 3/11 – Aika-ajo 5/11
  8. Karting SJM Vantaa – Finaali 6/34 – Aika-ajo 5/34
  9. Karting SJM Jyväskylä – Finaali 9/31 – Aika-ajo 5/31
  10. EteläCup Vihti – Finaali 2/10 – Aika-ajo 4/10
  11. Karting SJM Kouvola – Finaali 2/26 – Aika-ajo 11/26
  12. EteläCup Hyvinkää – Finaali 2/8 – Aika-ajo 2/8
  13. Aluemestaruuskilpailu Lentola – Finaali 2/3 – Aika-ajo 3/3
  14. Mestareiden kilpailu Hyvinkää – Finaali 4/20 – Aika-ajo 5/20
  15. EteläCup Vantaa – Finaali 2/9 – Aika-ajo 1/9

Katsaus menneeseen vuoteen.

Osallistuimme vuonna 2019 SJM-sarjaan ja EteläCup sarjaan.

Alkukausi meni vähän penkin alle kun auton säädöt olivat hieman hukassa. Säätöjen löydyttyä vauhti parani selvästi ja onnistumisia tuli lähes joka kilpailussa vaikka sijoitukset ei aina ollutkaan sitä mitä haettiin. Tavoitteisiin kuitenkin päästiin kun oltiin Mini60 SJM sarjassa 10 sijalla kun kuljettajia oli 45. Tämä oli minimi tavoite joka saavutettiin vaikka ensimmäisestä 4 kilpailusta pistesaldo oli 0-pistettä. SJM kruununa oli toiseksi viimeinen osakilpailu Kouvolassa, jossa Jesse pääsi tuulettamaan 2 pallilla. Se oli hieno hetki isälle ja pojalle!
EteläCupin tarkoitus oli saada kilpailukokemusta ja sen puolelta kaikki meni aika hienosti. Jesse oli lopulta sarjassa selkeällä 2 sijalla.
Kaiken kukkuraksi ajoimme muutaman Kartingliiton kilpailun, jonka ansiosta yllätyksenä meille tuli että Jesse voitti Mini60 luokan Kartingliiton mestaruuden.

Jesse kiittää yhteistyökumppaneita vuodesta 2019!