Etelä Cup 25.9.2019 - Vantaa - Kilpailu

Etelä Cup 25.9.2019 – Vantaa

Kisaisäntänä:

Sarjataulukko:

https://speedhive.mylaps.com/Championships/78073

Vantaan rata

Etelä Cup facebook sivut

Aika-ajo: 1/9 sija

alkuerä: 2 sija

Finaali: paikalta 2 ja maaliin 2:na

Aika-ajo: Aika-ajoon lähdettiin puolikostealle ja erittäin kylmälle radalle. Ennen aika-ajoa ehdittiin ajamaan yksi pitkä harjoitus missä kokeiltiin vähän sitä sun tätä ja löydettiin yksi kiva juttu jonka ansiosta varmaan tuo paalu paikkakin tuli. Täytyy laittaa tämä muistiin… 🙂

Alkuerä: Ykköspaikalta liikkeelle suhteellisen hyvin ja toisessa jyrkässä mutkassa turhan puolustava linja, jonka seurauksena perä irtosi hieman ja Martin pääsi sisäkurvin puolelta rinnalle ja lopuksi ohi. Jesse jäi kuitenkin imuun ja ohitti Martinin 4ssä mutkassa ja otti johdon takaisin itselleen. Sitten mentiinkin vähän aikaa todella kovaa muihin kilpakumppaneihin verrattuna. Ero takana olevaan oli parhaillaan jo yli 2 sekuntia ja hieman taisi rengaspaineet mennä yli. Teemu tuli takaa kovaa ja saavutti Jesseä. Sitten tapahtui jotain outoa. 1 kierros jäljellä kun tultiin maaliviivalle. Jesse luuli jotenkin että ollaan maalissa ja löysäsi ajoa… Vasta kun kierrosta oli ajettu noin 2/3 osaa niin on kohta josta mennään varikolle. Siinä Jesse havahtui että Teemu edessä ei mennytkään varikolle vaan jatkaa ajoa… Harmituksen harmitus… no maalissa 2 sija silti… Olipa outo tilanne!!!

Finaali: Finaaliin 2 paikalta. Lähtö oli hieman kesy ja jäätiin heti 3 paikalle ja seuraavan kierroksen alussa oltiin jo 4 paikalla. Hetki meni että renkaat lämpenivät tarpeeksi ja vauhti alkoi nousta… Sitten Jesse alkoi nousta lähemmäs kärkeä. 7 kierroksella noustiin 2 paikalle ja oltiin hieman alle sekunti Teemu perässä. Kovan takaa-ajon seurauksena Jesse saavutti Teemun juuri ruutulipulle mutta ei päässyt yrittämään edes ohitusta. Tosin harmitteli sitä että “last lap” kylttiä ei näytetty ollenkaan.

Päivä oli taas täynnä oppia ja erittäin hyvää ajoakin. Se nyt ainakin muistetaan että aina ajetaan niin kauna kun ruutulippu heilahtaa 🙂

Lopputulokset EteläCup sarjan 2 sija mikä on hieno saavutus sekin. EteläCup oli todella hyvää harjoittelua kisoja varten ja mukavaakin oli. Kiitos järjestäjille!

Tulokset

Kuvat

Videot