Aluemestaruus kilpailu Lentola 1.9.2019 - Kilpailu

Aluemestaruus kilpailu Lentola 1.9.2019Kilpailu

Lentola rata

Kisaisäntänä:

Aika-ajo: 3/3 sija

alkuerä 1: 3 sija

alkuerä 2: 3 sija

Finaali: paikalta 3 ja maaliin 2:na

Aika-ajo: Lähdettiin aika-ajoon vanhoilla renkailla kun oletettiin että näin 2 muutakin kilpailijaa tekee. Ei ole järkeä maksaa 150€ slikseistä kilpailun takia jolla ei ole varsinaista merkitystä. No 3 paikkahan sieltä tuli tosin 0,344s kärkeä jäljessä. Todennäköisesti juuri sen verran mitä uudet kumit olisivat tuonee vauhtia.

Alkuerä 1: Ajatuksena oli vaan roikkua muiden perässä ja hakea rataan tuntumaan ja katsoa että auto toimiin niin hyvin kuin mahdollista. Suhteellisen hyvin meni vaikka 3 paikka tuli.

Alkuerä 2: Ei tässäkään erässä sen suurempia ajatuksia. Ajetaan vaan ja odotetaan finaalia koska siellä pisteet ratkaistaan. Jesse kyllä yritti todella kovaa pysyä perässä ja yhdessä mutkassa kävi vähän nurmikon puolella. Siinä ero hieman venähti mutta finaalia odotellessa…

Finaali: Finaali lähti possu junassa liikkeelle ja odotettiin mitä kaksikko tekee edessä. Tuleeko kolareita tms. Ei tullut mutta puolessa välissä toisen auton vauhti hieman hyytyi ja pari virhettä mutkissa antoi Jesselle helpon ohitus paikan. Jesse paineli ohi ja suristeli kakkosena maaliin. Eemeli ykköspaikalla meni tänään omia menojaan lopussa.

Tästä nyt sitten auto maksimi kuntoon Hyvinkään Mestaruuskisoja varten ja siellä sitten katsotaan saadaanko uusista renkaista lisää vauhtia. 🙂

Tulokset

Kuvat