Etelä Cup facebook sivut

Aika-ajoissa: 8 sija

Prefinaali: 7 sija

Finaali: 3 maaliin

EteläCup ensimmäinen osakilpailu Vihdin radalla. Porin jälkeiset odotukset ei ollut korkealla vaikka käytiin edeltävänä sunnuntaina vähän ajamassa Vihdin radalla. Harjoituksissa saatiin hieman peräpitoa paremmaksi mutta vähän väärillä metodeilla.

Aika-ajoon laitettiin taas ihan uusi kokeilu setuppi joka osoittautui jälleen kerran peräpään liukkautena etenkin nopeissa kurveissa. Kärkeen jäi matkaa 0.689s eli todella paljon. No tiukka aikatauluinen ilta kilpailu oli menossa joten sitten kokeiltiin prefinaaliin jotain muuta.

Prefinaali: Muutokset eivät tuonee juuri mitään muutosta auton ajettavuuteen. Jesse aijoi muuten hyvin paitsi nopean S-mutkan liian hyökkäävästi kanttareiden päältä. Juuri kun oli päässyt yhdestä ohi niin S-mutkan huono ulostulo antoi kilpakumppanille helpon takaisin ohituspaikan. Yksi sija kuitenkin pystyttiin parantamaan aika-ajosta koska toinen kuljettaja oli ajautunut pitkäksi pitkässä oikealle kääntyvässä takakaartessa. Näin 7 sija…

Finaali: Nyt laitettiin takaisin se setuppi mikä oli harjoitellessa antanut parhaan ajan vaikka sekin pompotti autoa aivan liikaa… Finaalissa Jesse löysi kuitenkin mainion startin ja ohitti heti 3 autoa ja pari kurvia myöhemmin nousi jo 3 sijalle… Muutaman kierroksen taistelun jälkeen napattiin jo 2 sija mutta heti perään takaa tuli vielä 3 auto joka nappasi 2 paikan itselleen. Vauhti ei päätä tänään finaalissa huimannut mutta taistelamalla ja lopppun asti yrittämällä 3 sija oli mainio saavutus. Suurena kysymysmerkkinä on nyt miten saadaan auto balanssiin niin että pystytään oikeasti haastamaan kärkikuljettajat??? Reilu 2 viikkoa aikaa ensimmäiseen SM-kilpailuun joka sekin on samalla Vihdin radalla…