Mestareiden kisa 22-23.9.2018 Vaasassa

Mestareiden kisa 22-23.9.2018 Vaasassa

Aika-ajoissa: 21 sija

1 alkuerä: hylkäys (syy tupla keltaisilla ohitus)

2 alkuerä: 13 maaliin

Finaali: 21 paikalta (Junnujen 15) ja 9 maaliin (Junnujen 4s)

Mestaruuskilpailut Vaasassa. Ajatuksena oli tällä kertaa hoitaa homma kotiin ja voittaa. Koska lauantaiksi lupasi sadetta ja sunnuntaiksi aurinkoa niin päätettiin että nyt ostetaan vielä molemmat uudet renkaat.

Launtaina päästiin harjoittelmaan 5 vetoa ja pikku hiljaa alkoi setuppikin löytyä. Näytti jo ihan hyvälle että 1o sakkiin mennään vielä kun vaihdetaan uudet renkaat aika-ajoon…

Aika-ajo: En tiedä mikä älyn väläys mekaanikolle tuli mutta laitoin renkaisiin 0.84 bar painetta ja se pilasi kyllä sen aika ajon täysin lisäksi Jesse ajoi yhden mutkan ulkokaarretta pitkin kun se oli kuiva. Tajusi vasta viimeisellä kierroksella kun kaveri ohitti sisäpuolelta ja oli kurvin jälkeen 6-7 metriä edellä että se ei ollut se oikea valinta. 🙂 No 21 sija Junnujen 15… Ei siinä paljoa hymyilyttänyt!

1 Alkuerä: Saderenkailla edelleen ja nyt laitettiin sitten painetta renkaisiin, joka jälkikäteen osoittautui että nyt oli hieman liikaa… Tosin tämäkin erä meni aika reisille vaikka Jesse lähti hyvin liikkeelle kun sovittiin että nyt rohkeasti ohittelemaan… 3 kierroksella takasuoran päässä heilui tuplakeltaiset ja ohituksien huumassa Jesseen ne ei vakuttanut mitenkään vaikka toki ne oli huomannut vaan lippujen jälkeen ohituksen. Siitä musta lippu ja pois radalta.

2 Alkuerä: Rata oli jo lähes kokonaan kuivunut ja sitten vaan sliksit alle. Treeniä ei slikseillä ollut metriäkään joten ratas ja säädöt meni aika hiha tuntumalla. Mutta sovittiin että nyt annetaan sitten vaan laulaan niin paljon kun lähtee… Tästä alkuerästä tulikin tosi hyvä ja Jesse ohitteli niin että oli 13 maalissa. Hyvää harjoitusta tuli oikein kunnolla…

Finaali: Finaaliin saatiin pisteiden perusteella sama 12 ruutu. Laitettiin GoPro kamera kiinni ja sovittiin että nyt noustaan vielä Junnu mitaleille… Vaikka käytännössä se oli lähes mahdoton tehtävä! Tähän finaaliin tulikin sitten Jessen ehkä paras ajo ja ohituksia tuli liukuhihnalta… Jesse oli maalissa hienosti 9 ja junnujen 4s. Eli pikkaisen jäätiin tavoitteesta… Mietintään jäi vaan että mitä jos ei oltaisi sössitty aika-ajoja… Vauhti olisi kyllä riittänyt hyvin vaikka siihen voittoon… No sille ei enään voi mitään… Sen pystyy jo nyt sanomaan että ohittaminen alkaa Mini60 luokassa onnistua jo aika kivasti! 🙂

OnBoard Video Finaalista… 🙂

Tuloksia:

Tuloksia MyLapsissä

Aika-ajo tulokset

Ensimmäinen alkuerä

Toinen alkuerä

Finaali